[[PERSONVERNERKLÆRING///PRIVACY POLICY]]

[[Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringa gjelder for Kvartettseriens nettsteder. Oslo Quartet Series - Kvartettserien (organisasjonsnummer 998 025 699) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettstedet osloquartetseries.no.

Kvartettserien har egne databehandleravtaler med underleverandører som ticketmaster og ticketco (billettsystem), tripletex (regnskapsprogram), Vipps og iZettle (regnskap og økonomisystem).

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du kontakter oss og besøker hjemmesiden vår, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss. Vi har forpliktet oss til å ta vare på ditt personvern.

Du kan besøke mange sider på hjemmesiden vår uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Noen ganger trenger vi likevel informasjon for å gi deg tjenester som du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.

Personopplysninger som behandles

Kvartettserien samler ikke inn opplysninger om personlige betalingskort, fødselsdato og personnummer.

Eksempler på informasjon vi samler inn, og i hvilke sammenhenger:

  • E-postadresse (nyhetsbrev og abonnenter)
  • Navn på kontaktperson (abonnenter)
  • Foretaksnavn og adresse (ved kjøp av konserter)
  • Telefonnummer og e-postadresse (ved kjøp av konserter)

Formålet med å innhente personopplysningene

  • For å kunne levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, abonnement, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om eller kjøper.
  • For å kunne varsle deg om konserter, invitasjoner, oppdatert informasjon og andre tilbud fra oss.

Vi henter ingen informasjon fra tredjeparter, og formidler heller ikke personopplysninger du gir til tredjeparter.

Sletting av informasjon

Abonnementer som avslutter abonnementet sitt, får automatisk status som 'tidligere abonnent'. Tidligere abonnenter slettes hvis de har vært inaktive i våre mailing system i 12 måneder.

Du kan også be om at all informasjon vi har om deg blir slettet ved å gi oss beskjed via e-post.

Kravet om oppbevaring av regnskapsmateriale, gjør at vi oppbevarer slik informasjon i henhold til regnskapslovgivningens krav.

Dine rettigheter

Etter EUs personvernforordning, som innlemmes ny norsk personopplysningslov i 2018, har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi behandler om deg og hvordan vi behandler opplysningene.

Opplysningene du selv har oppgitt ved registrering/kjøp, kan du endre ved å gi oss beskjed via e-post. Du kan også kreve at vi sletter opplysningene om deg.

///

Privacy policy

Translated privacy policy will soon be available in english.

Until then, please review the Norwegian privacy policy]]